FAILED (the browser should render some flash content, not this).

Kommuneqarfik Sermersooq / Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked / Ældreområdet

Genopslag / Pleje- og Aktivitetscenteret Ippiarsuk søger Ernæringsassistent / Job nr: 433/19

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret Ernæringsassistent til Køkken på Ippiarsuk.

Ippiarsuk består af 2 plejeafdelinger med henholdsvis 12 og 10 pladser, en skærmet enhed for demente med 10 pladser. Ippiarsuk har også af en afdeling for yngre med handicap med plads til 12 beboere, samt en centerbygning med daghjem / center funktion, hvor der dagligt kommer ca. 30 brugere, men kan modtage 39 brugere. Der hører cafeteria, vaskeri og administrationsafdeling til Ippiarsuk også.

Ippiarsuk er et pleje- og aktivitetscenter der blev taget i brug siden 1999 og som ligger i natur skønne omgivelser med god busforbindelse.

Der laves dagligt ca. 120 portioner hovedmåltider, samt smørrebrød og mellemmåltider til beboernes, disse sælges også i cafeen i dagtimerne til både vores brugere og personalet. Der skal laves mange slags diætkost på bestilling fra afdelingerne, og brugerne i aktivitetscenteret, ligeledes er der bestillinger fra afdelingerne og resten af huset på forplejning til fødselsdage, møder og andre aktiviteter i huset. Der drives også kiosksalg i cafeen. 

Arbejdstiden er sædvanligvis fra 7-15 men rummer også skiftende delevagter fra 9-17, endvidere skal der påregnes arbejde hver anden weekend samt på en del af årets helligdage.

Har du interesse og lyst til at være med til at præge beboernes daglige behov for ernæring samt deltage i udviklingen af et sundere ældreliv hvor vi lægger vægt på at efterkomme beboernes ønsker om traditionelt mad, så er dette lige dig vi mangler. Har du fagligt engagement og samarbejdsevne, så sendt din ansøgning. 

Forventninger til ansøgere:

  • Uddannet Ernærings/Køkkenassistent
  • Samarbejdsvillig
  • Stabil og selvstændig
  • Fleksibel
  • Godt humør

Vi kan tilbyde:

  • Et godt arbejdsmiljø
  • God introduktion
  • Medindflydelse på arbejdets tilrettelæggelse

Vi tilbyder:
Et udfordrende job med muligheder for selv at præge indholdet og få et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring. Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads og bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt ledelsesmæssig sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Straffeattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, eller en anden relevant forhandlingsberettiget organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid

Der er ikke bolig til stillingen.

Ansøgning:
Ansøgning mærket med Job nr. 433/19, med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, vedlagt eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde inden fristens udløb.

Sådan søger du:
Ansøgninger foretrækkes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.


Ansøgningsfrist: 22. juli 2019
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Nuuk
Yderligere oplysninger fås hos:
Mina Benjaminsen
Telefon: +299 366180
Hjemmeside: http://www.sermersooq.gl
Printvenlig version  
Kommuneqarfik Sermersooq - en hovedstadskommune i fremdrift.
Vækst - Tryghed - Udvikling.