FAILED (the browser should render some flash content, not this).

Kommuneqarfik Sermersooq / Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked

Arbejdsmarkedsområdet søger fagchef / Job nr. 477/18

Arbejdsmarkedsområdet består af Job-, Vejlednings- og opkvalificeringscentre ”Majoriaq” i Ittoqqortoormiit, Tasiilaq, Paamiut og Nuuk, og der skal bruges en stærk fagchef, der både har de faglige og ledelsesmæssige kompetencer. Hvert Majoriaq-centre har sin egen centerleder der står med den primære styring af områderne, som referer til fagchefen.

Som fagchef kommer du til at sidde med afdelinger i Nuuk, Tasiilaq, Paamiut og Ittoqqortoormiit og disse dækker også bygderne. Der er typisk 2 til 3 afdelinger i hver by jf. de forskellige indsatsområder inden for Job-, Vejlednings- og opkvalificeringscentrene.

Du refererer direkte til direktøren og vil skulle arbejde tæt sammen med denne.

Du skal

 • Sikre at det nuværende tætte samarbejde mellem områdets tre hovedområder fortsættes og udbygges.
 • Medvirke til at øge effektiviteten i udarbejdelse af relevante tilbud til de ledige, så de lettere kan glide ind på arbejdsmarkedet.
 • Sikre at politikerne løbende orienteres om de arbejdsmarkeds relevante områder, og at udviklingen af området sker i tæt samspil med det politiske niveau.

Faglige og personlige kvalifikationer:

 • Indgående kendskab til arbejdsmarkedsforhold, herunder uddannelsesmæssig opkvalificering af unge og arbejdsstyrken generelt, samt kendskab til sociale forhold.
 • Sikker betjening af politiske udvalg, her under sagsbehandling og evne til at realisere politiske mål.
 • Grundigt kendskab til budget og regnskabsarbejde.
 • Gerne kendskab til sagsbehandlingsprincipper i en offentlig virksomhed.
 • Parathed til at indgå i en forvaltning der indeholder meget mere end dit område, og til at samarbejde på tværs af enheder og fagområder.
 • Gode leder- og samarbejdsevner, herunder erfaring med ledelse gennem andre.
 • Gode evner for strukturering, koordinering, planlægning og opfølgning.
 • Gode evner for at motivere og involvere ledere og medarbejdere.

Vi tilbyder:
En velfungerende arbejdsplads, der vægter det psykiske arbejdsmiljø. Gode kolleger, der er engagerede, imødekommende og med plads til at være uhøjtidelig. Et alsidigt og spændende arbejde med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Straffeattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst, eller en anden relevant forhandlingsberettiget organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

BOLIG
Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales husleje, forbrug m.v. i henhold til ovenstående. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på: www.iserit.gl 

Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.

Ansøgning:
Ansøgning mærket med Job nr. 477/18, med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, vedlagt eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde inden fristens udløb.

Sådan søger du:
Ansøgninger foretrækkes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

 


Ansøgningsfrist: 20. juli 2018
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Nuuk
Yderligere oplysninger fås hos:
Isak Nielsen Kleist
Telefon: +299 368160
Mobil: +299 551949
Hjemmeside: http://www.sermersooq.gl
Printvenlig version  
Kommuneqarfik Sermersooq - en hovedstadskommune i fremdrift.
Vækst - Tryghed - Udvikling.