FAILED (the browser should render some flash content, not this).

Kommuneqarfik Sermersooq / Koncernservice / Kommunikation

Erfaren og Kreativ WordPress -Udvikler / Job.nr. 5/18

Erfaren og kreativ WordPress-udvikler til verdens største kommune

Vi vil være Grønlands bedste kommunikationsafdeling og vil være blandt de bedst kommunikerende kommuner i rigsfællesskabet.

Vi tilstræber, at møde borgerne hvor de er. Om det er på mobiltelefonen, på hjemmesider eller sociale medier. I løbet af det seneste år har vi lanceret landets første mobil-app til borgerinddragelse, den første kommunale webshop og vi er begyndt at transmittere vores kommunalbestyrelsesmøder live på web og på Facebook. 

Vores hjemmeside sermersooq.gl er udviklet in-house af vores tidlige webudvikler. Det bliver din opgave at vedligeholde og videreudvikle på den. Samtidig har vi en kommunalbestyrelse, der er meget ambitiøse på det digitale område, hvilket betyder, at der i den kommende tid vil komme spændende udviklingsopgaver, som du vil blive en del af.  

Du bliver en del af en afdeling, der består af otte kreative mennesker med vidt forskellige baggrunde, der hver dag arbejder tæt sammen for at give vores borgere den bedst mulige oplevelse og den bedst mulige information.

Du er en erfaren WordPress-udvikler. Gerne med andre kompetencer. Du er kreativ, og du får ofte dine egne ideer til videreudvikling.

Vi forestiller os, at du har erfaring med:

  • Udvikling i PHP, JavaScript, HTML5/CSS
  • Udvikling af mobilvenlige temaer og plugins i WordPress
  • Sikkerhed på WordPress
  • Versionsstyring (vi bruger git)
  • Udveksling af data mellem systemer
  • WooCommerce opsætning
  • Brug af command line og let administration af linux webserver (vi bruger apache2 og nginx)

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, eller en anden relevant forhandlingsberettiget organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

(BOLIG)

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales husleje, forbrug m.v. i henhold til ovenstående. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på: www.iserit.gl 

Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.

Ansøgning:
Ansøgning mærket med Job nr. 5/18, med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, vedlagt eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde inden fristens udløb.

Sådan søger du:
Ansøgninger foretrækkes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.


Ansøgningsfrist: 26. Januar 2018
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Nuuk
Yderligere oplysninger fås hos:
Lars Damkjær
Telefon: +299 367511
Mobil: +299 563120
Hjemmeside: http://www.sermersooq.gl
Printvenlig version  
Kommuneqarfik Sermersooq - en hovedstadskommune i fremdrift.
Vækst - Tryghed - Udvikling.