FAILED (the browser should render some flash content, not this).

Forvaltningen for Børn, Familie og Skole/Skoleafdelingen

Genopslag 1 tidsbegrænset barselsvikar søges til Ældstetrinnet på Atuarfik Hans Lynge / Jobnr. 436/17

Atuarfik Hans Lynge er beliggende for enden af Nuuk by, i Qinngorput. Skolen ligger i et skønt naturområde med fjelde, vandfald og søer. Atuarfik Hans Lynge er nybygget moderne skole, der blev taget i brug ved skolestart 2011. Skolen rummer alle undervisningslokaler samt moderne inventarer og IT udstyr, som smartboard og whiteboard.

Skolen har 1.-10.kl, 3 spors i mellemtrinnet og Ældstetrinnet. Der er p.t. 463 elever og 36 lærer ansatte.

Der er et velfungerende personale, et positivt og dialogbaseret skole og hjem samarbejde og synlig og tydelig ledelse og gode forældre samarbejdsrelationer i hverdagen.

Atuarfik Hans Lynge er en skole med gode faglige resultater, hvor der også arbejdes med det udviklende sociale fællesskab.

Vi forventer, at vore elever, lærere og forældre viser engagement, samarbejdsvilje og positivitet. Vi vægter forældresamarbejdet højt, ligesom vi nægter elevernes ansvarlighed for egen skolegang højt. Vi mener, at samarbejdet omkring eleverne - med alle samarbejdespartnere - skal have udgangspunkt til et ligeværdigt forhold og med respekt for hinanden

Vi søger en barselsvikar til Ældstetrinnet, der skal undervise i grønlandsk i flere klasser samt religion og filosofi, samfundsfag og kunst i trinnet.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Skoleinspektør Paornánguak´ Lynge Hansen (+299 36 64 51) eller E-mail paha@sermersooq.gl

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende Overenskomst mellem Naalakkersuisut og Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat, IMAK, for lærere i folkeskolen.

Der vil til den tidsbegrænsede ansættelse ikke stilles en bolig til rådighed, ligesom der ikke vil kunne ydes bohaveflytning samt betaling for rejse til Nuuk.

Børneattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget en tilfredsstillende børneattest fra Rigspolitiet.

Straffeattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffeattest fra Politiet.

Ansøgning:
Ansøgning mærket med Job nr. (436/17), med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, vedlagt eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde inden fristens udløb.                       

Sådan søger du:

Ansøgninger foretrækkes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV. 


Ansøgningsfrist: 31-07-2017
Tiltrædelse: 01-08-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Nuuk
Yderligere oplysninger fås hos:
Paornánguaq Hansen
Telefon: +299 366452
Hjemmeside: http://www.sermersooq.gl
Printvenlig version  
Kommuneqarfik Sermersooq - en hovedstadskommune i fremdrift.
Vækst - Tryghed - Udvikling.

Ansøgninger sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV, men kan alternativt sendes til: hr@sermersooq.gl